Categories
interracial postorder brud

Man misstanks ha sol-och-varat gallande kristen dejtingsida

Man misstanks ha sol-och-varat gallande kristen dejtingsida

”Hej, sjalv ar man pa 40 ar och jobbar for Expressen! Sjalv inneha ett kidsen, jag uppskattar att fard och spanning i livet. Skulle besta lajbans att bilda uppfatta dej ifall du vill? Kram”.

Han ser ut som en form. Mannen pa bilden alltsa, ej mannen bakom texten. Han ser helt egendomlig ut, men det vet ej kvinnan, som vi kan benamna Annelie.

Det ar den forste och hon inneha just blivit kontaktad gallande sajten . Hon ar fragvis pa mannen, men samtidigt ar hon lite misstanksam och ifragasatter om det sannerligen ar han som ar kungen bilden. Men han bedyrar att det ar han, sager att han varit ansiktsmodell och att bilden blott ar tvenne veckor forlegad.

Darefter gar det flinkt. Mannen fragar ifall Annelie vill folja med pa en pilgrimsresa. Det vill hon, och de bestammer att de amna fara. Redan dagen sedan betalar hon honom kronor forut resan. Men den blir aldrig fran. Mannen anser att den blivit installd, och han lovar att bekosta aterkomst.

Sommaren gar och mannen och Annelie har finmaskig kontakt via sms och telefonsamtal. De drommer ifall att bege sig till Australien, men samtidigt drabbas mannen fran en osannolik ordningsfoljd olyckor. Han sager att hans son brutit benet, att lakarna antaga att han fatt skelettcancer, att han kraks blod. Han sager att hans konto skimmats. Mycket landar hans historier i att han behover lana mer klover av Annelie. 2.500 kronor, 5.000 kronor, kronor, 6.000 kronor och 1.000 kronor.

Bred sommarens slut inneha mannen fatt lana kronor av Annelie. I slutet av september betalar han aterkomst 7.000 kronor, han lovar att han amna bekosta mer, men inte ett dyft mer kommer. Han lovar att han ska betala henne, men vill producera det anlete mot fejs. Och infor den planerade traffen avslojar han att det dar svartvita fotot pa den knodd mannen, inte ar han. Han skickar istallet ett verkligt kort kungen sig personligen, och da far Annelie formodligen av allihopa logner. Hon https://gorgeousbrides.net/sv/blog/aldersskillnad/ staller ett ultimatum. Antingen betalar han pengarna omgaende, eller sa polisanmaler hon honom.

I verkligheten hade hon traffat gallande en rufflare fran Goteborg, som lurade fran henne kvar kronor

Mannen betalar ej. Annelie anmaler, och genast utgor alla sms dem emellan den centrala bevisningen i den bedragerirattegang som vantar mannen i Goteborgs tingsratt. Pro att han ska kunna fallas plikt aklagaren klara av bevisa att han i sjalva verket aldrig tankt betala retur pengarna, att det funnits ett uppsat att narra Annelie. Det ar detta mannen sjalv nekar till, dessutom om han erkanner att allting gatt till ungefar sa som Annelie anser.

I forundersokningen kontra mannen har polisen begart ut hans kontoutdrag, och dar finns de insattningar som Annelie gjort med hennes namn som avsandare. Men dar finns ocksa andra namn, bland annat flertal kvinnors. Emma Backelund ar forhorsledare och inneha jobbat med fallet.

Mannens profilbild visar ett svartvitt foto kungen en kille med bar overkropp och svar blick

– Vi sag upprepade transaktioner sa vi har kontrollerat om det finns fler anmalningar. Men vi inneha ej kunnat styrka det.

Emma Backlund moter mycket den arme typen av fall i sitt goromal, men det ar forsta gangen hon har varit med om att parterna motts pa en kristen datingsajt. Men oavsett varenda motet uppstar sa finns det en enhetlig namnare i sol- och varhistorierna.

– Offren bli omkullpratade. Sedan blir bedragaren vanligtvis krankt nar han eller hon blir ifragasatt fran offret. De pratar kopiost och inneha besked gallande allt.

Straffet forut bedrageri fran normalgraden, som ar det som mannen i detta fall misstanks for, ar fangelse i upp till tvenne ar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *