Categories
profile

Alleen de medewerkers van Tinder hebben inzicht in de geheime results van alle Tinder gebruikers

Alleen de medewerkers van Tinder hebben inzicht in de geheime results van alle Tinder gebruikers

Wat bepaalt de score?

Omdat de werkelijke berekening van je Elo score niet bekend are blijft het gissen wat meespeelt voor de additional resources berekening. Door de ervaringen van anderen en a€?educated guessesa€? wordt verwacht dat deze aspecten een rol spelen:

  • Het percentage gebruikers pass away je liken en hun eigen Elo get
  • Hoe kieskeurig je bent (bijna niet of veel te veel liken are niet goed)
  • Of je berichten verstuurd met je matches
  • Je activiteit op Tinder

Hoe vind je je score?

Jammer genoeg is actually het niet mogelijk om zelf je Elo score te bekijken. Als gebruiker kun je alleen een inschatting maken van je Elo rating, op basis van de profielen die voorgesteld worden. Wie de allermooiste vrouwen of mannen te zien krijgt wordt doorway Tinder als populair gezien. Swipe je bijna continu naar hyperlinks omdat je geen kwaliteitsvoorstellen krijgt? Dan is actually de kans groot dat je eigen profiel wat verbetering kan gebruiken. Bovendien worden profielen met een hoge Elo score vaker aan andere leden getoond dan profielen met een lage Elo rating.

Hoge beoordeling, vaker getoond worden

Nu je weet dat er zoiets bestaat als een Tinder algoritme die de results van alle gebruikers bijhoudt vraag je je waarschijnlijk af hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken. Hoe verhoog je je Elo get zodat je betere voorstellen krijgt? Hoe zorg je ervoor dat Tinder je profiel hoger beoordeeld en vaker aan anderen laat zien?

Een nieuw profiel are populair

Als je je aanmeldt op Tinder wordt dat beloond met additional populariteit. Nieuwe profielen worden gedurende enkele dagen back veel getoond aan andere gebruikers. Gedurende deze periode wordt de ELO-score van je profiel berekend. Als de tijdelijk improve afgelopen is dan bepaalt deze score je zichtbaarheid en de doelgroep. Dit try de reden waarom je in de eerste dagen relatief veel voorstellen en matches krijgt en waarom dat aantal binnen korte tijd snel daalt. Het ligt niet aan jou als je dit meemaakt, iedereen maakt dit mee.

De Elo score verhogen

Het was mogelijk om je Elo score tijdens de levensduur van je profiel te beA?nvloeden. Alles wat je aan je profiel verandert waardoor het aantrekkelijker is actually voor anderen heeft influence op je rating. Een posting van je Tinder biography, betere foto’s van jezelf en de toevoeging van extra’s zoals een looping video clip; al deze wijzigingen kunnen je Tinder rating verhogen.

Dit gebeurt niet meteen. Het kan een tijd duren voordat je het results van de wijzigingen gaat zien. Je historie, satisfied het minder goede profiel, telt namelijk ook mee voor je huidige Tinder get. Als je je get wilt verhogen dan kun je dit het snelst doen doorway je profiel te resetten (verwijderen) zodat je fulfilled een schone lei (nieuwe score) begint. Dit zijn alle manieren om je Tinder rating te verhogen.

Nieuwe foto’s plaatsen

Als je profiel minder populair wordt kun je dit verbeteren doorway nieuwe en betere foto’s op je profiel te zetten. Het kan echter wel also duren voordat de software hier op reageert door je een hogere positioning te geven. Het are dus niet zo dat als je nieuwe foto’s plaatst of je profielinformatie aanvult je dan meteen populairder wordt. Je zult daarbij dus het nodige geduld moeten hebben. Daar komt natuurlijk nog bij dat het niet gezegd is actually dat dan ook de juiste personen op jouw profiel gaan reageren.

Wees een actieve gebruiker

Het klinkt logisch en het klopt dus ook. Als je op Tinder spot en je bent een actieve gebruiker die elke dag wel even op de software te vinden is en profielen bekijkt dan zal dit de populariteit van jouw profiel zeker ten goede komen. Je hoeft ook weer niet hele dagen op Tinder te zitten desire dat werkt dan vaak weer averechts. Als je een Plus abonnement hebt dan kun je bijvoorbeeld onbeperkt enjoys uitdelen doorway profielen naar rechts te swipen. Maar als je dit te vaak doet wordt het afgestraft en daalt je populariteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.